Picture

Floranus bij selectie O19

30-09-2016

De selectie van het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar is bekendgemaakt. De ploeg speelt in oktober, in de regio Hengelo, de eerste ronde voor EK-kwalificatie.

Onder 19 is ingedeeld in groep 2 met Noorwegen, Roemeniƫ en San Marino. Het duel met de Roemen wordt donderdag 6 oktober gespeeld (19.30) op Sportpark de Boshoek in Hardenberg, Onder 19 treft San Marino zaterdag 8 oktober (18.00) op Sportpark het Midden in Vriezenveen.

De eerste ronde in het toernooi voor EK-kwalificatie wordt afgesloten met de ontmoeting met de Noren op dinsdag 11 oktober (19.30), op Sportpark de Boshoek in Hardenberg.

De selectie is als volgt:

Teun Bijleveld (AZ), Justin Bijlow (Feyenoord), Jurich Carolina (PSV), Tahith Chong (Manchester United, foto), Javairo Dilrosun (Manchester City), Matthijs de Ligt (Ajax), Dani de Wit (Ajax), Jelle Duin (AZ), Sherel Floranus (Sparta Rotterdam), Rodney Kongolo (Manchester City), Teun Koopmeiners (AZ), Maarten Paes (N.E.C. Nijmegen), Kaj Sierhuis (Ajax), Mitchell van Bergen (Vitesse), Rick van Drongelen (Sparta Rotterdam), Odysseus Velanas (FC Utrecht), Owen Wijndal (AZ), Deyovaisio Zeefuik (Ajax).

 

bron: OnsOranje