Picture

Over ons

Welkom bij Pro Athlete sports management. Wij behartigen de belangen van vele voetballers en trainers in binnen- en buitenland. Toppers, aankomend talent, uitkomend in eredivisie of Premier League, met tientallen interlands achter de naam of net aansluitend bij Jong Oranje; bij ons gerenommeerde bedrijf is er voor elke voetballer of trainer plaats. Samen stippelen we de juiste weg omhoog uit, om het maximale uit een carrière te halen.

De voetbalwereld verandert snel, is constant in beweging. Niemand weet hoe de toekomst eruit zal zien. Wat vandaag uitzonderlijk is, is morgen gemeengoed. In die snel veranderende wereld is betrouwbaar advies een must. Bij Pro Athlete staat een keur van ervaren zaakwaarnemers klaar die hun sporen in het betaalde voetbal ruimschoots hebben verdiend. Stuk voor stuk hebben ze zelf op niveau gevoetbald om na hun actieve carrière hun diensten aan te bieden als begeleider van spelers en trainers. Niet alleen in contractonderhandelingen met clubs, ook in een persoonlijk advies op maat.

Bij ons staat de ontwikkeling van de speler centraal, niet alleen op sportief, maar ook op sociaal vlak. De spelers lopen hard binnen de lijnen, daarbuiten leggen wij de meeste meters af. Op basis van respect en vertrouwen kunnen we gezamenlijk dan heel ver komen.

Sigi Lens

 

 

Pro Athlete’s transfer top tien

speler van naar jaartal
1. Patrick Kluivert AC Milan Barcelona 1998
2. Michael Reiziger AC Milan Barcelona 1997
3. Giovanni van Bronckhorst Arsenal Barcelona 2003
4. Winston Bogarde Barcelona Chelsea 2000
5. Royston Drenthe Feyenoord Real Madrid 2007
6. Mario Melchiot Ajax Chelsea 1999
7. André Ooijer PSV Blackburn Rovers 2006
8. Calvin Jong-A-Pin Heerenveen Shimizu S-Pulse 2011
9. Edson Braafheid FC Twente Bayern München 2009
10. Patrick van Aanholt PSV Chelsea 2007